Tot va començar amb l´album que li vam fer a les tietes..., elles van ser les causants del meu despertar cap a l´scrap!
Aquelles hores intempestives preparant l´album amb la News van ser la meva revelació: He de fer scrap!!!
De fet, sempre m´han encantat les manualitats... i per algo era "el ojito derecho de la señorita MªRosa", la meva estimada profesora de plàstica i manualitats desde molt petitona.
Les labors em corren per les venes desde molt petinona veient a la meva mare, tota un artista, fent de tot: desde cosir, pintar a bernissar, decorar... idea per aquí idea per allà. Ara em fa gràcia quan la Farners em diu: mamà, anem a fer quadrets?
Gràcies a tots els que m´heu animat a fer el blog, si no, mai estaria aquí, jo que sóc tant negada per la tecnologia. Però bé, aquí estic ( després d´hores i hores donant-li al ratolí).
Espero que us agradin les coses que faig i les poguem gaudir junts.
Olga

Quadre Abuelitos

Quadre Abuelitos
Aquest és el primer quadret que vaig fer, d´allà desprès m´ha vingut la inspiració per els altres. El vaig fer a l´estiu a Olba i volia dedicar-lo als Abuelitos. Havia de ser com un raconet dedicat a ells per fer-lis un petit homenatge, perquè encara que no hi siguin entre nosaltres, sempre hi són presents d´una manera o altre.

Galeria d´Imatges

               Amb aquest em vaig estrenar amb les fotos actuals... la meva petita, la Joana, amb una super piruleta que li van portar els tios a Olba a l´estiu;vestit ple de taques i "chichón" al cap ;-)
                      

Com sempre s´ha de ser equitatiu en la vida, o almenys s´ha d´intentar..., el segon que vaig fer va ser de la Farners. Es d´una foto molt divertida també agafada a la calle mayor de Olba amb la samarreta del Celtics del Marc, que li apassiona posar-se!

Cartellet que he fet per al Bámbola.

Aquest és per la Lula del Bambola, del seu nen a Punta Leona ( Costa Rica).


         

Regal per una amiga que ha tingut un nen, encara no li he pogut donar perquè viu a Tunez


Aquest és un encàrreg molt divertit dels amics per l´Ari que sempre els regala "frases estel·lars"... vaig intentar que moltes estiguessin representades al quadre o camuflades..., com totes no hi cabien vaig penjar una llibreteta ( idea de la Rouse ) per poder-les apuntar al llarg del temps.


La meva cunyada, amb un somriure preciós i en plan molt naïf.


Aquesta és una composició molt "cuca", mai millor dit ;-) per a una parella que acaben de ser papàs. Ells mateixos es fan dir "Los cucos", m´ho van posar molt fàcil i la foto és preciosa.

                                                                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario