Tot va començar amb l´album que li vam fer a les tietes..., elles van ser les causants del meu despertar cap a l´scrap!
Aquelles hores intempestives preparant l´album amb la News van ser la meva revelació: He de fer scrap!!!
De fet, sempre m´han encantat les manualitats... i per algo era "el ojito derecho de la señorita MªRosa", la meva estimada profesora de plàstica i manualitats desde molt petitona.
Les labors em corren per les venes desde molt petinona veient a la meva mare, tota un artista, fent de tot: desde cosir, pintar a bernissar, decorar... idea per aquí idea per allà. Ara em fa gràcia quan la Farners em diu: mamà, anem a fer quadrets?
Gràcies a tots els que m´heu animat a fer el blog, si no, mai estaria aquí, jo que sóc tant negada per la tecnologia. Però bé, aquí estic ( després d´hores i hores donant-li al ratolí).
Espero que us agradin les coses que faig i les poguem gaudir junts.
Olga

Quadre Abuelitos

Quadre Abuelitos
Aquest és el primer quadret que vaig fer, d´allà desprès m´ha vingut la inspiració per els altres. El vaig fer a l´estiu a Olba i volia dedicar-lo als Abuelitos. Havia de ser com un raconet dedicat a ells per fer-lis un petit homenatge, perquè encara que no hi siguin entre nosaltres, sempre hi són presents d´una manera o altre.

viernes, 3 de diciembre de 2010

Desembre 2010

Inaguro oficialment el blog encara que estigui per acabar.
Li falten més fotos, text, enllaços, pàgines etc etc..., paciència que és la mare de la ciència :-D!
Espero que us agradi,
Olga

3 comentarios:

  1. Olga,¡Que buena idea tu blog!, he disfrutado mucho viendo la gracia y el buen gusto que tienes. Son presiosos, originales y divertidos. No me extraña que fueras "el ojito derecho de la señorita MªRosa".
    Voy a ser una de tus lectoras!
    Besos,
    Sonia(Olba).

    ResponderEliminar
  2. Olga, son preciosos, mucho ánimo para producir cienes y cienes de estos coquetos recuerdos q tanto tiempo lleva realizarlos, lo digo por el famoso álbum de las tietas q tanto nos hizo trasnochar pero q merecen mucho la pena.

    Eres una artista cuñá!!!

    muchos besos

    News!!!

    ResponderEliminar
  3. Olitxka!! Son preciosos!!! Ets una artista en scraps i escriptura, tant natural i intuitiva com sempre!! M'ENCANTA EL BLOG!! no se per q que em necessitaves...;) Molts petonets, Mire.

    ResponderEliminar